Nu al voorbereiden op de Hannover Messe 2023

Nu al voorbereiden op de Hannover Messe 2023? Neem deel aan de online voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 24 november 2022.
Nu al voorbereiden op de Hannover Messe 2023? Neem deel aan de online voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 24 november 2022.

Nu al voorbereiden op de Hannover Messe 2023? Ja! En dat begint door deel te nemen aan de online voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 24 november 2022.

Info en aanmelden

Nach der Messe ist vor der Messe‘, is het mantra in Duitsland. De beste voorbereiding op komend jaar begint op de dag dat je moe en voldaan thuiskomt na overvolle beursdagen. Met de successen en verbeterpunten nog vers in het geheugen begin je aan de meest efficiënte voorbereiding.

Natuurlijk doen Nederlanders dat op hun eigen manier, maar het is toch een goed idee om nu al met de voorbereidingen te beginnen. Geef je daarom op voor de online Voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 24 november 2022.

Voorbereiden op de Hannover Messe 2023 begint nu al

Tijdens deze online bijeenkomst kom je meer te weten over:

  • Het NL-thema 2023
  • De voordelen van deelname aan een collectief paviljoen
  • Ervaringen van eerdere deelnemers
  • De communicatie
  • De kosten
  • Het NL-programma op en rondom de stand

Grootste technologische industriebeurs ter wereld

De Hannover Messe op 17 – 21 april 2023 is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen. Nederland is steevast vertegenwoordigd met eigen paviljoens.

Maak gebruik van de kracht van het Nederlandse netwerk zodat je de wind in de rug hebt bij het betreden van de Duitse markt. Dus neem deel aan het collectieve Holland High Tech paviljoen in Hal 8 in het hart van het Duitse industrienetwerk. Met een interactief programma en delegaties van Duitse bedrijven en politiek.

Thema: Integrating Industries for a Smart Sustainable Future

Nederland presenteert zich op deze beurs onder de titel ‘Integrating Industries for a Smart Sustainable Future‘. Met deze gezamenlijke presentatie en collectieve programma wil Nederland laten zien hoe het door internationaal nauw samen te werken integrale slimme en duurzame oplossingen kan ontwikkelen.

Samen met strategische partners in Duitsland en binnen Europa ontwikkelen Nederlandse bedrijven geïntegreerde waardenetwerken die het mogelijk maken om producten energie-efficiënt te maken, onderhouden en recyclen.

Deze waardeketens bieden Europa op belangrijke punten autonomie en technologisch leiderschap. Daarnaast wil de Nederlandse industrie laten zien een sterke en betrouwbare Sourcing Partner te zijn voor Duitse fabrikanten. 

Kansen voor Nederlandse techbedrijven

Dat biedt kansen voor Nederlandse techbedrijven. Nederland wil niet alleen handelspartner voor Duitsland zijn, maar ook technologie- en innovatiepartner. Het Nederlandse paviljoen in hal 8 straalt uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.