Maak onderdeel uit van de Nederlandse delegatie op medtechbeurs MedtecLIVE

Nog maar enkele plekken beschikbaar op het NL Medizintechnik-paviljoen tijdens de toonaangevende medtechbeurs MedtecLIVE with T4M van 23-25 mei in Neurenberg.
medtechbeurs MedtecLIVE

Nog maar enkele plekken beschikbaar op het NL Medizintechnik-paviljoen tijdens de toonaangevende medtechbeurs MedtecLIVE with T4M van 23-25 mei in Neurenberg.

De Duitse medische technologie staat wereldwijd hoog aangeschreven. Maar door instabiele leverketens staat de medtech onder druk, waardoor Duitse fabrikanten naarstig op zoek zijn naar betrouwbare technologiepartners binnen Europa. Tijdens de MedtecLIVE with T4M van 23-25 mei in Neurenberg laten bedrijven op het oranjekleurige NL Medizintechnik-paviljoen zien waar goede oplossingen te vinden zijn.

Duitse en Nederlandse bedrijven uit de medische technologie weten elkaar steeds beter te vinden. Dat bleek afgelopen jaar al tijdens de editie in Stuttgart. Deze groeiende samenwerking staat ook centraal tijdens de editie van 2023.

Medtechbeurs MedtecLIVE kleurt oranje met

Het NL Medizintechnik-paviljoen wordt georganiseerd door Brainport Industries, Oost NL en WTC Twente. Hier staan hightech-toeleveranciers die op hoog niveau samenwerken met de Duitse medtech-sector. Deze Duits-Nederlandse samenwerking laat zien hoe het technologie- en innovatiepact tussen Duitsland en Nederland zich ontwikkelt van een sterke handelsrelatie tot een technologiepartnerschap. 

De oranje kleuren van het paviljoen zijn bijna niet te missen, de Nederlanders laten graag zien dat ze de grootste delegatie vormen van buiten de DACH-landen. Bekijk hier enkele portretten van Nederlandse deelnemers in 2022 op Niederlande Nachrichten.

Samenwerking met Duitse clusterorganisaties

De Nederlandse medische technologiesector heeft veel hightech te bieden, zegt Hans Brouwers van Oost NL/GO4EXPORT namens de organisatoren. Daarom ziet hij deze beurs als een goede kans om elkaar beter te leren kennen en samenwerkingsmogelijkheden te onderzoeken.

Om deze ontwikkeling van de samenwerking verder uit te diepen, staan er diverse overleggen gepland met clusterorganisaties als BIOPRO Baden-Württemberg, Forum MedTech Pharma e. V., Medical Valley EMN e. V. en MedicalMountains GmbH.

Deelnemen aan het NL Medizintechnik-paviljoen tijdens de MedtecLIVE

Op het NL Medizintechnik-paviljoen zijn nog enkele plekken beschikbaar. Ondernemers met interesse kunnen zich melden bij:

Hans Brouwers (Oost NL/GO4EXPORT)
Email: hans.brouwers@oostnl.nl
Tel: +31 6 57 31 36 04

Freerk Faber (WTC Twente)
Email: f.faber@wtctwente.eu
Tel: +31 74 2915604

Jolanda Leenhouts (Brainport Industries)
Email: j.leenhouts@brainportindustries.nl

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Avatar foto

Brainport Industries is een leveranciersnetwerk van meer dan 100 hightech bedrijven uit Nederland. Samen hebben zij zich georganiseerd in een netwerk om de eindklant een economisch efficiënte en optimaal georganiseerde supply chain te bieden.