
Voor de horeca is de coronacrisis een flinke beproeving. Veel ondernemers hebben hun zaak al moeten sluiten. Des te opvallender is de opening van Restaurant Remi in Berlijn afgelopen zomer. Het regende direct positieve recensies voor de Nederlanders Stijn Remi en Lode van Zuylen, zoals in de Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Reden voor Derk Marseille om een kijkje in de keuken te nemen bij Stijn Remi. Hoe krijgt hij het voor elkaar om in deze crisistijd zo’n succesvolle start te maken?
Luister naar de bijdrage op BNR Nieuwsradio
Podcasts
Luister naar andereĀ podcasts van Duitslandnieuws
Duitslandnieuws zoekt met regelmaat Nederlandse ondernemers op in Berlijn. Zoals in Rembrandt Burger bij de toenmalige eigenaar Maurice Palms in 2016. De Nederlander hoort tot de best gewaardeerde hamburgerzaken van Berlijn. Hij vertelt hoe je je zaak opbouwt in Berlijn en hoe je het succes kunt vasthouden. (Palms is inmiddels bezig met een nieuw project).
Podcast – Maurice Palms van Rembrandt Burger: Duitsers worden steeds losser tegen me