Podcast – Deze Nederlanders openen nieuw restaurant middenin coronatijd in Berlijn – en zitten direct vol

Een nieuw restaurant openen midden in coronatijd, hoe doe je dat? De Nederlanders Stijn Remi en Lode van Zuylen doet het in hartje Berlijn. Restaurant Remi is meteen volgeboekt.
Restaurant Remi

Voor de horeca is de coronacrisis een flinke beproeving. Veel ondernemers hebben hun zaak al moeten sluiten. Des te opvallender is de opening van Restaurant Remi in Berlijn afgelopen zomer. Het regende direct positieve recensies voor de Nederlanders Stijn Remi en Lode van Zuylen, zoals in de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Reden voor Derk Marseille om een kijkje in de keuken te nemen bij Stijn Remi. Hoe krijgt hij het voor elkaar om in deze crisistijd zo’n succesvolle start te maken?

Luister naar de bijdrage op BNR Nieuwsradio

Podcasts

Luister naar andereĀ podcasts van Duitslandnieuws

Duitslandnieuws zoekt met regelmaat Nederlandse ondernemers op in Berlijn. Zoals in Rembrandt Burger bij de toenmalige eigenaar Maurice Palms in 2016. De Nederlander hoort tot de best gewaardeerde hamburgerzaken van Berlijn. Hij vertelt hoe je je zaak opbouwt in Berlijn en hoe je het succes kunt vasthouden. (Palms is inmiddels bezig met een nieuw project).

Podcast – Maurice Palms van Rembrandt Burger: Duitsers worden steeds losser tegen me

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.