Podcast – Duitse reisbranche klaagt over concurrentievervalsing

Staatsbedrijven zoals Deutsche Bahn worden met miljarden door de coronacrisis geholpen. Andere bedrijven uit de reisbranche vinden dat er steeds meer sprake is van oneerlijke concurrentie.

Is er sprake van concurrentievervalsing in de Duitse reisbranche? Grote staatsbedrijven zoals Duitse spoorwegen ontvangen miljarden, maar starters worden vaak aan hun lot overgelaten. Bovendien zien zij nu met lede ogen aan hoe het corona-geld wordt gebruikt om concurrerende diensten te ontwikkelen.

Een bedrijf als online reisbemiddelaar Omio voelt zich zwaar benadeeld.

Luister naar de bijdrage van Derk Marseille op BNR Nieuwsradio

Podcasts over andere thema’s dan de reisbranche

Luister naar andereĀ podcasts van Duitslandnieuws

 

 

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.


 
Pop Up WordPress Plugin