Podcast – Hoe in Berlijn wordt gewerkt aan de derde versie van het internet Web3

Of het tot een definitieve doorbraak komt, daar zijn de experts het niet over eens. Maar op dit moment werkt vanuit Berlijn een invloedrijke groep software-ontwikkelaars aan een derde versie van het internet. Met als toepasselijke naam: Web3. 
Web3

Tijdens de Web3 Summit deze zomer in Berlijn ging het om één ding: het faciliteren van een volledig functioneel en gebruiksvriendelijk gedecentraliseerd web. Derk Marseille ging voor BNR Nieuwsradio op pad om te vragen wat dit precies betekent.

Web3 2018

De conferentie werd in 2018 voor het eerst georganiseerd. Bekijk hier de aftermovie:

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.


 
Pop Up WordPress Plugin