Podcast – Trainen met de Nederlandse voetballers van Hertha BSC

De Bundesliga is vrijdagavond begonnen. Steeds meer landgenoten spelen mee op het hoogste niveau in Duitsland. Derk Marseille zocht de Nederlanders op bij Hertha BSC, dat sinds dit seizoen niet meer de enige Bundesliga-club is uit Berlijn.

Het Duitse voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Uiteraard kijkt iedereen naar Bayern M√ľnchen, maar hoe zit het eigenlijk met de twee Berlijnse clubs Hertha BSC en FC Union? Voor het eerst spelen ze allebei in de Bundesliga en dan ook nog eens met een paar Nederlandse talenten.

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.