Podcast – Wie Angela Merkel nog durft op te volgen

Wie gaat er met de erfenis van Merkel vandoor? Derk Marseille bespreekt het gerommel achter de schermen bij de grootste politieke partij van Duitsland.

Het rommelt flink in de grootste politieke partij van Duitsland. De CDU van Angela Merkel. Wie moet haar gaan opvolgen? De strijd leek beslist, maar ligt weer helemaal open. En dat zorgt voor onduidelijk over waar het naartoe gaat met Duitsland. BNR-Duitsland-correspondent Derk Marseille

 

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/wie-durft-merkel-nog-op-te-volgen

 

Podcast

Luister naar andereĀ podcasts van Duitslandnieuws

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.