Podcast – Hoe je een samenwerking aangaat met een grote Duitse retailer

Brian is directeur van Chuhango Europe BV, de Chinese producent van smart home security oplossingen. Hij vertelt hoe hij voor elkaar kreeg dat zijn systemen aansloten werden op grote Duitse systemen, zoals de Conrad Cloud.

In en rondom het huis worden producten steeds ‘slimmer’. Zelfs een deurbel doet in een Smart Home al mee in het securitynetwerk, verteltĀ Brian, general manager van Chuhango Europe BV. Namens de Chinese producent verkoopt hij smart home security oplossingen in Europa.

Om de verschillende producten met elkaar te verbinden, moet hij in gesprek met diverse grote partijen. In deze podcast vertelt hij hoe hij ervoor gezorgd heeft dat zijn smart home security systemen nu aangesloten is op grote Duitse systemen, zoals de Conrad Cloud van warenhuis Conrad.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast4

Podcast

Luister naar andereĀ podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.