Podcast – Šárka Bártová van Mambu over wanneer blockchain de bankwereld zal veranderen

'Ouderwetse' banken hebben de grootste moeite om alle digitale veranderingen bij te benen. Šárka Bártová van het Berlijnse Mambu helpt onder meer ABN AMRO bij dit proces en vertelt hoe de financiële wereld digitaliseert.

Šárka Bártová is business developer bij Mambu, een aanbieder van een cloud banking platform. Een van de klanten is bijvoorbeeld ABN AMRO, de Nederlandse bank maakt gebruik van software dat dit Berlijnse bedrijf ontwikkelt. Ook werkt Mambu voor de snel groeiende bank N26 uit Berlijn.

https://twitter.com/BartovaSarka/status/905733084364103680

Luister naar de podcast:

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/sarka-bartova-mambu

Bekijk de hele uitzending met Šárka Bártová

Šárka Bártová werd geïnterviewd tijdens de talkshow Friday at Six in Berlijn door Derk Marseille samen met professor entrepreneurship van Hochschule HTW Berlin Heike Hölzner.

(Vanaf minuut 02.00)

Leer ons netwerk kennen

Wil je zelf inspirerende persoonlijkheden uit ons netwerk leren kennen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  • Mail naar redactie@duitslandnieuws.nl
Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.