Podcast – Hoe Gabriele Ottino geld wil verdienen met gratis plantool Doodle

Iedereen heeft wel eens een afspraak gemaakt via Doodle. Maar hoe kan je met een gratis tool een bedrijf opbouwen? Derk Marseille vraagt het de nieuwe directeur Gabriele Ottino.

Gabriele Ottino is sinds begin dit jaar de directeur van online planningstool Doodle. Zijn opdracht is om het premiumaanbod uit te breiden. Ottino was al interim-directeur, voordat het Zwitserse moederbedrijf Tamedia hem een vaste aanstelling gaf. Hij geeft daarmee leiding aan de vestigingen in Zürich, Berlijn en de ontwikkelingsafdeling in Tel Aviv.

Voordat hij aan de slag ging bij Doodle, werkte Ottina al bij Tamedia als Head of Digital Strategy.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/ottino-doodle

Bekijk de hele uitzending met Gabriele Ottino

Gabriele Ottino werd geïnterviewd tijdens de talkshow Friday at Six in Berlijn door Derk Marseille.

(Vanaf minuut 07.00)

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.