Podcast – Nieuwe generatie in Duitse familiebedrijven ontdekt voordelen van Nederland

Ook traditionele familiebedrijven moeten sneller en flexibeler kunnen werken. Volgens operations manager Eric Sens van PMP uit Lichtenvoorde drijft deze ontwikkeling steeds meer Duitsers naar Nederland.

Toeleverancier Pmp uit Lichtenvoorde zag de markt instorten in Nederland en zette in 2012 bewust de stap naar Duitsland. Maar hoe kom je binnen in een markt waar koude acquisitie not done is? Operations manager Eric Sens vertelt hoe hij het heeft aangepakt.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/pmp-ericsens

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.