Podcast – Hoe Matthias Knecht met Billie.io in 3 maanden een banklicentie haalde

Het midden- en kleinbedrijf krijgt maar moeilijk financieringen los bij banken. De Duitse Mattias Knecht denkt met zijn fintech-startup een nieuwe manier te hebben gevonden om dat aan te pakken.

Deze week zagen we veel innovaties langs komen in de financiƫle sector, de zogenaamde fintech startups. Derk Marseille spreekt Matthias Knecht van Billie.io over hoe hij zijn bedrijf opbouwt en hoe hij een banklicentie binnen 3 maanden wist te halen.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/matthias-knecht-billieio

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.