Eindejaarspodcast 2016

De aanslag in Berlijn, het tweede jaar van de vluchtelingencrisis, Volkswagen worstelt nog met het sjoemelschandaal, Brexit drijft startups naar Amsterdam en Berlijn en de opkomst van rechtspopulisme. Derk Marseille blikt terug op 2016 met Axel Hagedorn, Anja Wesbuer en Roy van Veen.

Met Axel Hagedorn, hoogleraar Duits-Nederlandse rechtsbetrekkingen, advocaat bij Van Diepen en Van der Kroef en columnist Duitslandnieuws.nl. Anja Wesbuer, Startup Amsterdam en Roy van Veen, Tothem.co en columnist Duitslandnieuws.nl

 

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast-10

Lees enkele columns terug

Axel Hagedorn

Roy van Veen

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.