Video: investment trends 2017 – ‘Meer kansen voor Berlijn en Amsterdam na Brexit’

Derk Marseille vraagt vier topinvesteerders naar hun verwachtingen voor 2017 tijdens de Hub Conference in Berlijn. Waar steken ze hun geld in en welke invloed hebben Brexit en Trump op het bedrijfsleven?

Derk Marseille praat een halfuur met vier topinvesteerders op de Hub Conference in Berlijn over hun verwachtingen voor 2017:

  • Jonathan Becker, vice-president e.ventures
  • Achim Berg, partner General Atlantic
  • Nikolas Samios, COO & general partner German Startups Group
  • Dr. Hendrik Brandis, co-founder & partner Earlybird

De voertaal is Engels.

Scroll naar beneden voor de video

Video

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.