Podcast – Thuisbezorgd-ceo Jitse Groen: ‘Iets uit de grond stampen doe ik het liefst met Duitsers’

PODCAST - Rondom het startupfestival TOA in Berlijn spreekt Sanne van Hoek met Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl, Tim Velthuis van AttachingIT en Yeni Joseph van StartupAmsterdam. Groen is met Lieferando nu marktleider in Duitsland. "Als ik iets uit de grond wil stampen, dan doe ik dat het liefste met Duitsers." Ook vertelt hij wat Amsterdam kan leren van Berlijn.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Rondom het TOA-festival organiseerde Duitslandnieuws met Startup Amsterdam een satellite event. Hier vertelden Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl en Tim Velthuis van AttachingIT in het panel over hun ervaringen in Duitsland. Yeni Joseph van StartupAmsterdam is niet bang dat de Amsterdamse startups naar Berlijn zullen trekken.

Luister de podcast

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Avatar foto