Podcast – Anton Brouwer over hoe je een Duitse directeur aan de telefoon krijgt

PODCAST - Koude acquisitie - bellen zonder afspraak - is het moeilijkste salesgesprek wat er is. Anton Brouwers van Leadhunter uit Kamperland durft het zelfs aan om naar Duitsland te telefoneren. Hij vertelt aan Derk Marseille hoe je een Duitse 'Geschäftsführer' aan de lijn krijgt en vervolgens een afspraak met hem krijgt.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

De Week

Derk Marseille treft op de Road to Germany-bijeenkomst van de Kamer van Koophandel deze week in Den Bosch Anton Brouwer. Duitse bedrijven bellen weinig onderling, vertelt hij. Brouwers legt uit hoe je uiteindelijk toch een afspraak met de directeur regelt.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/leadhunter

Luister naar de podcast

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.