Podcast met Michiel Schoenmaker die in Duitsland websiteleasing introduceert

PODCAST - Derk Marseille treft Michiel Schoenmaker die in Berlijn terecht kwam als manager van een horecaprojectbureau. Nu gooit hij het roer om en wil met zijn startup MobileSeite24.de Duitsland veroveren met websiteleasing, iets wat in Nederland al veel gebruikelijker is.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Derk Marseille praat deze week met Michiel Schoenmaker hoe hij in Berlijn terecht kwam als manager van een horecaprojectbureau. Nu gaat hij als eigenaar van MobileSeite24.de in juni het product website-lease.de lanceren.

Beluister de podcast

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.