Podcast met de Nederlanders die online rundvlees verkopen in Duitsland

PODCAST - Derk Marseille loopt met Yvo van Reijen en Berend te Voortwis door Mitte en Prenzlauer Berg in Berlijn. Hier wonen de klanten die zij proberen te winnen voor hun online slagerij Kauf ne Kuh. De ondernemers die in Nederland succes hebben met Koop een Koe zijn erg enthousiast over Duitsland.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Derk Marseille praat met Berend te Voortwis en Yvo van Reijen over hoe je een succesvol initiatief uit Nederland naar Duitsland brengt. Maar ook over eetgewoonten, bewust eten, het veranderen van de landbouw en online vlees verkopen.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.