Podcast de Week met Job Janssen: Duitse politiek wordt gedwongen te luisteren

De Week van Duitslandnieuws: Job Janssen, campagnestrateeg en publicist vertelt over de opkomst van de AfD en Angela Merkels toekomst. Hij deed onderzoek naar rechts-populisme en ontdekte hoezeer Duitsland verschilt van Nederland. "De Duitse politiek wordt gedwongen te luisteren naar het ongenoegen uit de samenleving."

Luister naar de 23ste aflevering van de podcast De Week. Daarin bespreken Derk Marseille, Job Janssen, Roy van Veen, Bertus Bouwman, Pieter Heijboer en Laura Weijenberg de afgelopen week en kijken vooruit naar de komende dagen.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast-23-duitslandnieuwsnl

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.