De week blikt vooruit op 2016: hoe gaan we Nederlanders stimuleren om in Duitsland te werken?

De Week van Duitslandnieuws: Axel Hagedorn, Thomas Joosten, Roy van Veen en Derk Marseille werpen een blik vooruit op het komende jaar. Onbegrijpelijk dat werkloze jongeren uit Nederland niet meer gesimuleerd wordt om te gaan werken in Duitsland, vindt Hagedorn.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast-19-duitslandnieuws

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.