De Week met Nederlanders die juichen voor Duitsland

De Week van Duitslandnieuws: Derk Marseille, Pieter Heijboer, Bertus Bouwman en Roy van Veen bespreken wat er deze week in Duitsland speelde in Duitsland en blikken alweer over het weekend heen naar volgende week. Een Duits warenhuis lokt Nederlanders met korting op het nieuwe Duitsland-shirt nu Oranje zich niet voor het EK heeft weten te plaatsen.

Luister naar de 12e aflevering van de podcast De Week. Daarin bespreken Derk Marseille, Roy van Veen, Pieter Heijboer en Bertus Bouwman de afgelopen week en kijken vooruit naar de komende dagen.

Bekijk de foto’s:

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.