Ga naar inhoud

De Week waarin de vluchtelingencrisis Duitsland blijft beheersen

De Week van Duitslandnieuws: Derk Marseille, Bertus Bouwman en Pieter Heijboer bespreken wat er deze week in Duitsland speelde in Duitsland en blikken alweer over het weekend heen naar volgende week. Nog altijd beheerst de vluchtelingencrisis het nieuws in Duitsland, met daarin bijzonder aandacht voor de rol die Angela Merkel op zich neemt.

Luister naar de derde aflevering van de derde podcast De Week. Daarin bespreken Derk Marseille, Bertus Bouwman en Pieter Heijboer de afgelopen week.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.