Ga naar inhoud

De Week: Asieldebat, vergrijzing en de vernieuwing van Duitslandnieuws

De Week van Duitslandnieuws: Founders Derk Marseille en Bertus Bouwman bespreken wat er deze week in Duitsland speelde in Duitsland en blikken alweer over het weekend heen naar volgende week. In dit geval is dat vooral nieuws 'In eigener Sache', zoals dat in het Duits heet. De eerste details over wat er na het weekeinde gaat veranderen hoor je hier.

Voortaan wekelijks een podcast van Duitslandnieuws. Beluister hier de eerste aflevering:

Meer audio op Duitslandnieuws

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.