Ga naar inhoud

Hoe Twitter reageert op het vertrek van Berlijnse burgemeester Wowereit

Ooit zeer populair, nu wordt de Berlijnse burgemeester Klaus Wowereit tijdens zijn derde ambtstermijn weggehoond. Veel grappen op sociale media hebben een link met het falen van het nieuwe Berlijnse vliegveld waarvan de opening keer op keer wordt uitgesteld. Bovendien zijn de kosten tussentijds met miljarden gestegen.

Een greep uit de tweets over het vertrek van de Berlijnse burgemeester:

 

 

 

Duitslandnieuws over Klaus Wowereit

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.