Rutte en Merkel op de Hannover Messe: impressie van de eerste dag

Een korte impressie van de eerste dag op de Hannover Messe. De Nederlandse minister-president Mark Rutte maakt samen met de Duitse bondskanselier Angela Merkel een ronde over de beurs. Ze bezochten onder meer het Holland Hightech House, bekeken de solarauto Stella en spraken met astronaut André Kuipers. Merkel kreeg een tulp uit handen van robot Frau Antje.

Bekijk de korte impressie van de eerste dag op de Hannover Messe.

Meer video’s

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.