Ga naar inhoud

Duitslandnieuws is online

Duitslandnieuws is vandaag eindelijk zichtbaar voor iedereen. Achter de schermen is de afgelopen maanden gewerkt aan de website en de inhoudelijke opzet. We beginnen met enkele nieuwsberichten per dag. Binnen enkele maanden willen we doorgroeien naar een nieuwsplatform van toegevoegde waarde.

Onderdeel van de ambitie is de introductie van onze columnisten en experts. Over enkele weken maken ze hun debuut. We maken alvast de eerste namen bekend; Carsten Brzeski, econoom bij ING en Ad Toet, voorzitter van het Koninklijk Nederlands Vervoer.

Verkiezingen

Vanuit onze nieuwe redactie in Berlijn houden we natuurlijk de Bondsdagverkiezingen goed in de gaten. Zo hebben we de belangrijkste partijen op een rijtje gezet. Lees wat ze willen en wat hun kansen zijn op 22 september.

Events

Events zullen een belangrijke rol spelen op Duitslandnieuws. Blijf op de hoogte over relevante congressen en bijeenkomsten in Nederland en Duitsland. Zelf een evenement aanmelden kan via derk.marseille@duitslandnieuws.nl

Nieuwsbrief

De redactie stelt wekelijks een nieuwsbrief samen met de hoogtepunten van de week. Aanmelden via het rode vak rechts bovenin.

Heeft u vragen of opmerkingen, mail met bertus.bouwman@duitslandnieuws.nl

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.