Rabo LIVE podcasts vanaf de Hannover Messe 2024

In Rabo LIVE geven de CEO's van Superlight Photonics, AWL en Tonzon, en de voorzitter van FME, Theo Henrar, hun visies en ervaringen door vanaf de Hannover Messe 2024.
Rabo LIVE

In Rabo LIVE delen de CEO’s van Superlight Photonics, AWL en Tonzon, en voorzitter Theo Henrar van FME hun insights vanaf de Hannover Messe 2024.

De Hannover Messe is het jaarlijkse hoogtepunt voor de Europese industrie en biedt een perfecte gelegenheid voor Nederlandse ondernemers om hun internationale ambities te verkennen en te versterken.

Om de spirit van de beurs vast te leggen, heeft de Rabobank een serie podcasts opgenomen live vanaf het NL Paviljoen in Hal 8. De gesprekken werpen licht op verschillende aspecten van internationalisering en ondernemerschap. Elk van deze afleveringen belicht unieke uitdagingen en kansen die de Duitse markt biedt aan Nederlandse ondernemers.

Gastheer van deze podcastserie is Jacques Kleuskens die Koen de Meurichy opvolgt als Head of International Desk van de Rabobank in Frankfurt am Main.

Rabo LIVE podcasts

Aflevering 1: Superlight Photonics met Cees Links

Jacques Kleuskens en co-host Herbert Beldhuis gaan in gesprek met Cees Links, CEO van Superlight Photonics, over zijn plannen op de Hannover Messe en hoe zijn bedrijf inspeelt op de behoeften van de Duitse markt. Luister hier naar de podcast:

Aflevering 2: FME met Theo Henrar

In deze aflevering spreekt Jacques samen met co-host Kees de Schipper met Theo Henrar, voorzitter van FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie in Nederland. Ze bespreken de belangrijkste innovaties voor de maakindustrie en de rol van FME in het versterken van de positie van Nederlandse bedrijven in Europa. Luister hier naar de podcast:

Aflevering 3: AWL met Brand van ’t Hof

Brand van ’t Hof, CEO van AWL, vertelt over de technologische oplossingen die zijn bedrijf biedt en hoe zij bijdragen aan duurzame industrieën. Kees de Schipper, co-host en sectormanager Industrie bij Rabobank, verkent samen met Jacques de uitdagingen en kansen op de Duitse markt. Luister hier naar de podcast:

Aflevering 4: Tonzon met Ton Willemsen

In de laatste aflevering gaat het gesprek over de innovaties van Tonzon en de eerste stappen van het bedrijf op de Duitse markt. Co-host Stephanie van der Weide en Jacques bespreken met CEO Ton Willemsen hoe Tonzon unieke kansen identificeert en benut. Luister hier naar de podcast:

Rabobank

Voor meer informatie over de Rabobank en haar diensten kunt u terecht bij de Rabobank, waar u toegang heeft tot een wereldwijd netwerk van International Business Managers die actief zijn in de ondersteuning van het Nederlandse bedrijfsleven, ook in Duitsland.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Rabobank

De Rabobank heeft in Frankfurt een internationaal team van financiële experts dat zakelijke klanten een uitgebreid scala aan financiële diensten en producten biedt gericht op hun sector.