Dutch-German Smart Industry Annual Event 2023

Kom naar het eerste Dutch-German Smart Industry Annual Event 2023 bij 247TailorSteel in Varsseveld.
Dutch-German Smart Industry Annual Event 2023

Meld je vandaag nog aan voor de eerste Dutch-German Smart Industry Annual Event 2023.

Op de Hannover Messe 2023 hebben vertegenwoordigers van de Duitse en Nederlandse industrie afgesproken nauwer samen te werken aan de grensoverschrijdende digitalisering van de industrie. Dit wordt gezien als hét initiatief om het concurrentievermogen van de Europese industrie te vergroten. Duitsland en Nederland willen het voortouw nemen in het gezamenlijk vormgeven van het Europese digitale productienetwerk van de toekomst.

Kom naar het eerste Dutch-German Smart Industry Annual Event 2023

Om elkaar als innovatieve buren beter te leren kennen en te ontdekken hoe we elkaar verder kunnen ondersteunen, nodigen we je uit voor het eerste Dutch-German Smart Industry Annual Event 2023 op donderdag 14 september 2023.

Voor dit evenement opent 247TailorSteel haar deuren. Het bedrijf, met vestigingen in Nederland en Duitsland, is hard op weg om Europees marktleider te worden in de toelevering van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen.

Deze groei is te danken aan de digitale strategie van het bedrijf, waardoor het in staat is om bestellingen in heel Europa binnen twee dagen te leveren. Traditionele bedrijven hebben daar ongeveer drie weken voor nodig.

In 2022 bezocht onder andere een Duitse delegatie 247TailorSteel:

Inspiratie voor grensoverschrijdende digitalisering

Bij 247TailorSteel kunnen ondernemers dus een kijkje achter de schermen nemen. Daar kunnen ze zien hoe dit vooruitstrevende productiebedrijf al grensoverschrijdend digitaal werkt. Ook is er volop gelegenheid om ontspannen te netwerken met Duitse en Nederlandse collega’s en zijn er inspirerende gesprekken over de industrie van de toekomst.

Meld je dus nu aan en maak deel uit van het eerste Nederlands-Duitse Smart Industry Annual Event 2023, waar de leiders van de Duitse en Nederlandse industrie samenkomen om de koers uit te zetten voor de digitale toekomst van Europa. Wees erbij wanneer innovatieve ideeën worden uitgewisseld en nieuwe partnerschappen worden gevormd!

Samenvatting

  • Datum: donderdag 14 september 2023
  • Plaats: 247TailorSteel, Nederland
  • Netwerkmogelijkheden met Duitse en Nederlandse collega’s
  • Inspirerende presentaties over de industrie van de toekomst
  • Inzicht in het toekomstgerichte productiebedrijf 247TailorSteel

Meer informatie en aanmelden

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.