Duitse inzending Floriade Expo 2022 zoekt meer dan 34 medewerkers regio Almere

De Duitse inzending op de Floriade Expo 2022 zoekt vanaf maart volgend jaar 34 fulltime medewerkers in de regio Almere.
Floriade Expo 2022

De organisatie van de Duitse inzending op de Floriade Expo 2022 zoekt vanaf maart volgend jaar 34 fulltime medewerkers in de regio Almere. Het gaat bijvoorbeeld om hotsts, chauffeurs en marketingmedewerkers. 

Dat blijkt uit de personeelsadvertenties die onlangs op de website van de Hamburg Messe und Congress GmbH gepubliceerd zijn. De Hamburg Messe und Congress GmbH organiseert de Duitse inzending namens het Duitse Bondsministerie voor Voedselvoorziening en Landbouw.

Medewerkers voor Duitse inzending Floriade Expo 2022 uit Almere 

Gezocht wordt in eerste instantie naar mensen die in en om Almere wonen. Wanneer mensen uit de rest van Nederland solliciteren, dan wordt het verblijf geregeld. Sowieso worden voor alle medewerkers de reiskosten van en naar de Expo vergoed. 

Woordvoerder Frank Bumann zegt in een gesprek met Duitslandnieuws.nl dat alle salarissen boven het Nederlandse minimumloon zullen liggen. Verder wordt de 40-urige werkweek verdeeld over 7 dagen. Dus ook in weekenden en op feestdagen wordt het personeel ingezet. Bumann: “Voor de vaak jonge teamleden bieden we een onvergetelijke internationale ervaring”.

Duitsland heeft één van de grootste paviljoens

De Duitse inzending draait om ‘BIOTOPIA – Growing Community’, waarin natuur in de stad een centrale rol speelt. Behalve innovatieve ideeën om het stedelijke landschap te verfraaien wordt vol ingezet op vertical farming, dat is onder meer het verbouwen van groenten in de stad.

De bijdrage van Duitsland heeft een totale oppervlakte van 2.000 vierkante meter en is daarmee één van de grootste buitenlandse deelnemers op de Floriade Expo 2022.

Solliciteren voor eind november

Wil je meer te weten komen over de personeelsadvertenties, dan kun je terecht op de website van de Hamburg Messe und Congress GmbH. Het beheersen van de Engelse taal is een voorwaarde, het Nederlands is slechts bij enkele functies noodzakelijk. Kennis van de Duitse taal is een pre. 

Deadline voor de sollicitaties is eind november.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.