D-Talk – Zonnige economische cijfers uit Duitsland

Zien we al licht aan het einde van de tunnel? In de nieuwe D-Talk duidt directeur Günter Gülker van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) een aantal economische cijfers uit Duitsland, die er heel positief uitzien.
D-Talk

Steeds meer mensen zijn gevaccineerd, de internationale handel trekt aan. Dat betekent ook zonnige vooruitzichten voor de Duits-Nederlandse handelsrelatie.

Dat is het thema van de nieuwe D-Talk. In deze videoserie van Duitslandnieuws.nl en de Duits-Nederlandse Handelskamer behandelen experts relevante achtergronden bij het nieuws. De onderwerpen zijn gericht op ondernemers en beleidsbepalers voor wie Duitsland van doorslaggevend belang is.

In deze aflevering van D-Talk praten moderator Derk Marseille en directeur Günter Gülker van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) over de laatste economische cijfers uit Duitsland die er zonnig uitzien. Zo groeide de handel tussen Duitsland en Nederland met 9%.

Bekijk de nieuwe aflevering van D-Talk:

Eerdere afleveringen van D-Talk

Zowel in Duitsland als in Nederland wordt volop geïnvesteerd in waterstof

Bekijk eerdere afleveringen:

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.