Online liveshow D-Talk E-mobility ElaadNL verbindt Duitsland en Nederland

Hoe komen we aan voldoende laadpalen en wat doe je wanneer het stroomnet overbelast raakt? In de online liveshow D-Talk E-mobility ElaadNL praten we over de mobiliteit van morgen in Duitsland en Nederland
D-Talk E-mobility ElaadNL

Duitsland en Nederland vullen elkaar aan in de ontwikkeling van elektrisch rijden. In de nieuwe Online liveshow D-Talk E-mobility ElaadNL bespreken Derk Marseille van Tothem en Baerte de Brey van ELaadNL met Duitse experts over hoe we de krachten kunnen bundelen.

De wereld van e-mobility is ondanks de coronacrisis volop in beweging. En nu veel events en beurzen niet doorgaan, is de online liveshow D-Talk E-mobility ElaadNL een alternatief om over de grenzen heen met elkaar in gesprek te blijven.

Jaagt Tesla de Duitse autofabrikanten schrik aan, of staan de Duitsers op het punt de Amerikanen voorbij te streven? Hoe komt Duitsland aan voldoende laadpalen en wat doe je wanneer het stroomnet overbelast raakt? Wat kunnen de Duitsers leren van de Nederlandse ervaring in e-mobility, en wat kan Nederland met de rijke Duitse kennis in automotive?

Online liveshow D-Talk E-mobility ElaadNL

Vanaf januari 2021 bespreekt moderator Derk Marseille van uit Berlijn het laatste internationale e-mobility-nieuws met Baerte de Brey, Chief of International Operations van ElaadNL, het kennis- en innovatiecentrum rond smart charging en laadinfrastructuur in Nederland, een initiatief van de Nederlandse netbeheerders. Elke aflevering maakt een andere Duitse expert het drietal compleet, zodat er een gesprek ontstaat met een internationaal perspectief.

Houd Twitter in de gaten voor de uitnodigingslink

Meedoen?

Welke thema’s zijn belangrijk en welke vragen wil je inbrengen? Mail de redactie via redactie@duitslandnieuws.nl

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
ELaadNL logo

Kennis- en innovatiecentrum ElaadNL onderzoekt en test de mogelijkheden voor Smart Charging: elektrische auto’s betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam opladen.