D-Talk: Veelbelovende economische cijfers in Duitsland goed nieuws voor Nederland

Ondanks de coronacrisis zijn de economische cijfers in Duitsland al enkele maanden op rij behoorlijk goed. DNHK-directeur Günter Gülker bespreekt met Derk Marseille in de nieuwe D-Talk wat dit betekent voor het Nederlandse bedrijfsleven. Veel praktische tips en relevante informatie worden gedeeld tijdens de digitale Duitslanddag 2020 op 14 september.
economische cijfers in Duitsland

Veelbelovende economische cijfers in Duitsland: In de videoserie D-Talk van Duitslandnieuws.nl en de Duits-Nederlandse Handelskamer behandelen experts relevante achtergronden bij het nieuws. De onderwerpen zijn gericht op ondernemers en beleidsbepalers voor wie Duitsland van doorslaggevend belang is.

In de nieuwe aflevering praten moderator Derk Marseille en directeur Günter Gülker van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) over de relatief goede economische cijfers in Duitsland. Dat heeft deels met de stabiele binnenlandse vraag te maken. Maar ook de orders voor de industrie trekken weer aan, mede dankzij de export richting Azië.

Duitslanddag 14 september, volledig digitaal

Wanneer het goed gaat met de Duitse economie, dan is dat bijna automatisch goed nieuws voor het Nederlandse bedrijfsleven. Maar hoe profiteer je van de oplevende economie in Duitsland? Veel praktische tips en relevante informatie worden gedeeld tijdens de Duitslanddag 2020 op 14 september.

Dit jaar voor het eerst volledig digitaal. Bekijk hier het complete programma met workshops, infosessies, best practices en round table gesprekken. Ook staan op de virtuele beursvloer ruim 30 standhouders ter beschikking, die live adviseren over uw zakelijke activiteiten op de Duitse markt. Aanmelden kan hier

Bekijk de nieuwe aflevering van D-Talk

Economische cijfers in Duitsland en eerdere afleveringen van D-Talk

Bekijk eerdere afleveringen:

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.