Podcast – Genoeg slechte cijfers, maar raakt dat ook de Duitse economie?

Het hagelt slechte cijfers de laatste weken. Maar treft dit ook de Duitse economie en daarmee de Nederlandse export? Derk Marseille praat erover met luisteraars op BNR Nieuwsradio.

Raakt de Duitse economie in zwaar weer nu zo’n beetje alle voorspellingen er donker uitzien? En wat betekent dat voor de Nederlandse export. Met economen en luisteraars van BNR Nieuwsradio praat Derk Marseille een halfuur lang over dit thema.

Podcast

Luister naar andereĀ podcasts van Duitslandnieuws

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.