Podcast – Waarom Noordwijk honden inzet om toeristen uit Duitsland te trekken

Honden hebben een speciale rol om Duitse toeristen naar de stranden van Noordwijk te lokken. Femke de Jager van Noordwijk Marketing vertelt wat daar achter zit.

Toeristen uit met name Noordrijn-Westfalen weten nog altijd de Nederlandse stranden goed te vinden. Aan Femke de Jager van Noordwijk marketing de uitdaging om hen vaker en op nieuwe manieren naar Noordwijk te krijgen. Een van de manieren om Duitse toeristen ook buiten het hoogseizoen naar Nederland te bewegen is een speciale hondencampagne.

Zo vanzelfsprekend is het niet dat honden welkom zijn in restaurants of aan het strand, vertelt De Jager. “We hebben daarom schrijvers van Duitse blogs over honden uitgenodigd om naar Noordwijk te komen.”

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/femke-de-jager-noordwijk-marketing

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.