Ga naar inhoud

Terugkijken: Fons de Poel in Duitsland

Terugkijktip: Fons de Poel op bezoek in Duitsland.
Fons de Poel en chauffeur Jürgen.

Televisiepresentator Fons de Poel bezocht ons afgelopen jaar in Berlijn. Duitslandnieuws mocht de productie verzorgen voor de aflevering Duitsland in de serie ‘Fons bij de ‘buren’.

In deze serie probeert De Poel de ziel van onze buurlanden in de Europese Unie te doorgronden. Iedereen vindt iets van Europa maar hoeveel weten we eigenlijk echt over de andere landen en hun bewoners? Fons de Poel wordt in ieder land gegidst door een markante taxichauffeur met wie hij een band smeedt. Samen gaan ze op zoek naar kleine en grote geschiedenissen die het karakter van de natie hebben bepaald.

Terugkijken: Fons de Poel in Duitsland

Bekijk het programma terug:

Fons de Poel en chauffeur Jürgen.
Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.