Liveblog – hub.berlin 2017

Het festival hub.berlin trekt honderden beslissers die de digitale innovatie mede vormgeven. We spreken vandaag interessante deelnemers en delen hier de laatste updates.

hub.berlin noemt zichzelf ‘Europa’s interactieve business festival voor digitale movers and makers’. Het festival wordt voor de zesde keer georganiseerd. In Station Berlin komen 130 sprekers, 500 startups en 2.500 deelnemers samen. Achter de conferentie zit Bitkom, de brancheorganisatie voor de digitale economie in Duitsland.

Duitslandnieuws is er de hele dag bij en brengt met regelmaat updates vanuit Berlijn.

Updates

 

Digitale kunst

De digitale transformatie verandert niet alleen de economie en de samenleving, het is ook al lang in de kunst terug te vinden. Kunstenaars gebruiken dankzij de digitalisering nieuwe technieken voor hun werk en zijn ook in staat om compleet nieuwe vormen van kunst te creƫren. Op hub.berlin tonen dit jaar 10 kunstenaars hun werk.

Bekijk ook:

Interviews met sprekers van 2016

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.