Podcast – Tussenstand bij de Duitse coalitieonderhandelingen met Axel Hagedorn

In de Berlijnse achterkamertjes wordt druk onderhandeld over de zogenaamde Jamaica-coalitie. Onze columnist Axel Hagedorn is op bezoek, een goed moment om te vragen waar we als Nederlanders op moeten letten.

Duitslandnieuws-columnist Axel Hagedorn bezocht ons afgelopen vrijdag op de redactie in Berlijn. Net op de dag dat de partijen die de Jamaica-coalitie willen vormen de tussenbalans op maken. Bertus Bouwman bespreekt met hem de laatste stand van zaken en blikt alvast vooruit naar de komende weken.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/axel-hagedorn-coalitie-onderhandelingen

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.