Ga naar inhoud

Podcast – Tussenstand bij de Duitse coalitieonderhandelingen met Axel Hagedorn

In de Berlijnse achterkamertjes wordt druk onderhandeld over de zogenaamde Jamaica-coalitie. Onze columnist Axel Hagedorn is op bezoek, een goed moment om te vragen waar we als Nederlanders op moeten letten.

Duitslandnieuws-columnist Axel Hagedorn bezocht ons afgelopen vrijdag op de redactie in Berlijn. Net op de dag dat de partijen die de Jamaica-coalitie willen vormen de tussenbalans op maken. Bertus Bouwman bespreekt met hem de laatste stand van zaken en blikt alvast vooruit naar de komende weken.

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.