Podcast – Hoe oud-zwemster Fee Beyer innovatie in de sport brengt

Oud-zwemster Fee Beyer wil met technologie de sport veranderen. Derk Marseille praat met haar over sportinnovaties en de startups in de sporttech die ze begeleidt.
Fee Beyer

Tijdens de talkshow Friday at Six in Berlijn interviewde Derk Marseille samen met professor entrepreneurship van Hochschule HTW Berlin Heike Hölzner deze week Fee Beyer.

Fee Beyer is voormalig professioneel sportzwemmer en werkt nog altijd als sportlerares. Ze is verder als adviseur en trainer bezig met de ontwikkeling van trainingssystemen en -programma’s voor profsport en gewone sport gebaseerd op technologie.

Ze heeft een onderzoek gepubliceerd over de inzet van nieuwe technologie in de training voor de Bundesliga [pdf].

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/fee-beyer-active-in-sports-and-tech

Podcast Fee Beyer

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Bekijk de hele uitzending:

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.