Duitse vastgoedbeurs Expo Real in München trekt veel Nederlanders

De Duitse vastgoedmarkt is flink in beweging, dat verklaart ook waarom de beurs EXPO REAL in München zoveel meer standhouders trekt èn waarom er zoveel Nederlanders op af komen.

Vastgoedbeurs EXPO REAL in München is dit jaar een stuk groter in vergelijking met voorgaande edities, wat daarmee de sterke ontwikkeling van de huizenmarkt in Duitsland weerspiegelt. Een van de trends in de vastgoedwereld is digitalisering, en de focus op steden en regio’s.

Meer dan 1.900 bedrijven, steden en regio’s uit 35 landen zijn bijeen in Beieren. Daarvan komen er 65 uit Nederland (Zoek op ‘Niederlande). Gemeenten als Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Haarlemmermeer, Amstelveen Utrecht, Lelystad, Maastricht, Venlo, Vaals en provincie Limburg zijn aanwezig. De beurs duurt tot vrijdag 6 oktober.

Updates Expo Real

 

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.