16.000 stappen, 47 nieuwe contacten: Oost-Nederland ziet business in Keulen

Deze Oost-Nederlandse organisaties halen de banden aan met de kansrijke domstad Keulen. Bekijk de video.
Met Start Up Safari op weg naar TS Ventures. Foto: Tothem

Vier miljoen mensen wonen er in de regio Keulen, en het ligt op nog geen 2 uur rijden van Nederland. De hoogste tijd dat Nederlandse ondernemers hun kansen verkennen in de vierde grootste stad van Duitsland.

Start Up Safari in Keulen

Duitslandnieuws nam een selecte groep ondernemers en vertegenwoordigers van grote organisaties uit Oost-Nederland mee op sleeptouw door de domstad.

Een intensieve dag waarin veel meters werden gemaakt. Roy van Veen telde op zijn telefoon meer dan 16.000 stappen. Maar dat werd ruim gecompenseerd door alle interessante contacten en goede indrukken die de deelnemers opdeden.

Beleef de Startup Safari zelf:

Meer Keulen

Podcast – Nederlanders verkennen hun kansen in de startup scene in Keulen

Op zoek naar de pareltjes in de startup scene van Keulen

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en de provincies Gelderland en Overijssel wordt gewerkt aan het versterken van de regionale economie. Met het stimuleringsprogramma Go4Export krijgen mkb'ers een extra impuls om te exporteren.

Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.