Podcast – Waarom het zo spannend blijft om zaken te doen in Duitsland

Wat komt er allemaal op je af wanneer je zaken wilt doen in Duitsland? Commercieel directeur Luit Huisman van VIB Netwerken en twee andere ondernemers vertellen waarom dat uiterst spannend blijft.

Door de wol geverfde ondernemers en beginners ontmoetten elkaar tijdens de Road2GermanyXL in Zwolle. Nellie van der Moolen, Floor van Twuijver van het Taal en Tolkencentrum en Luit Huisman van VIB Netwerken delen hun ervaringen. “Het blijft spannend”, zegt Huisman. Tegelijk merkt Van der Molen dat Nederlanders en Duitsers steeds meer zin krijgen om met elkaar in zee te gaan.

Luister de hele podcast:

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/road-to-germany-xl-deel2

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Podcast – Voor studenten in Drenthe speelt de grens met Duitsland steeds minder een rol

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.