Ga naar inhoud

Fiets mee op de digitale bagagedrager dwars door Berlijn

Berlijners stappen massaal op de fiets, maar kan zich nog lang niet meten aan voorbeeldlanden als Nederland en Denemarken. Fiets mee door de Duitse hoofdstad met leden van de Nederlandse Fietsersbond.

Samen met leden van de Fietsersbond stapt Duitslandnieuws dit weekend op de fiets dwars door Berlijn. Aanleiding was dit artikel over fietsactivisme in de Duitse hoofdstad. De Berlijners ontdekken de laatste jaren steeds meer de fiets als vervoersmiddel, maar stuiten nog op gebrekkige infrastructuur. Reden genoeg om het zelf uit te testen!

Dag 2: Dwars door Berlijn

Dag 1: Naar Berlijn

Lees ook:

Top 5 Instagram: Fiets mee dwars door de Berlijnse geschiedenis

Top 5 Instagram: sneak preview fietsen door Berlijn met de Fietsersbond

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.