Podcast – Jonna Fassbender zoekt het debat over data met Stylescript

De Nederlandse ondernemer Jonna Fassbender-van den Dungen bezoekt Vizions 2017 in Berlijn en vertelt over de techstrijd die gaande is tussen Amazon en Zalando. "Zelf bepalen wat er met je data gebeurt."

De Bossche ondernemer Jonna Fassbender – van den Dungen timmert aan de weg met haar software van Stylescript dat de stijl van een jurk of tas herkent, zodat bezoekers persoonlijke aanbevelingen krijgen. Ze is op bezoek in Berlijn.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/jonna-fassbender-zoekt-het-debat-over-data-met-stylescript

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.