Podcast – Stephan Bayer van bijlesplatform Sofatutor over innovatie in onderwijs

Stephan Bayer is een van de bekendste startupondernemers uit Duitsland op het gebied van e-learning. Derk Marseille interviewt hem voor een select gezelschap van 20 ondernemers uit Oldenburg.

Stephan Bayer bouwde 10 jaar geleden het videoplatform voor onderwijs Sofatutor. Inmiddels heeft hij meer dan 100.000 betalende klanten. Derk Marseille interviewt vraagt hem hoe je kunt innoveren in lastige sectoren als onderwijs en de gezondheidszorg.

In het publiek zitten 20 ondernemers die een Exist-stipendium hebben gekregen van het Duitse ministerie van Economische Zaken. De organisatie is in handen van een instituut van de Universiteit Oldenburg in samenwerking met Tothem.co

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/stephan-bayer

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.