Podcast: Duitsland worstelt met veiligheidsbeleid

Is Duitsland wel veilig? Het is het grootste thema na de aanslag in Berlijn. Ook in Nederland staat het optreden van de autoriteiten ter discussie nu blijkt dat Anis Amri ongehinderd over de grens kon komen. Derk Marseille praat erover met met Axel Hagedorn en Roy van Veen. Kunnen overheden de samenleving überhaupt wel beschermen en hoe eerlijk zijn ze over hun eigen mogelijkheden?

Met Axel Hagedorn, hoogleraar Duits-Nederlandse rechtsbetrekkingen, advocaat bij Van Diepen en Van der Kroef en columnist Duitslandnieuws.nl en Roy van Veen, Tothem.co en columnist Duitslandnieuws.nl.

Duitsland worstelt met veiligheidsbeleid

Luister ook:

Nieuwjaarspodcast 2017

Eindejaarspodcast 2016

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.