Video: ‘Bullshit en misvattingen in de startup scene’

In de startupscene klinkt veel bullshit en heersen misvattingen. Derk Marseille spreekt twee belangrijke spelers uit de Europese fintech-sector op de Hub Conference in Berlijn. Hij vraagt oprichter Matiss Ansviesulis van Creamfinance en founder Céline Lazorthes van Leetchi tegen welke onzin zij oplopen.

Derk Marseille praat op de Hub Conference in Berlijn met:

De voertaal is Engels.

Scroll naar beneden voor de video

Video

 

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.