Video: Bertram Gaiser lokt Nederlanders naar de regio Niederrhein

Bertram Gaiser wil de regio Niederrhein op de kaart te zetten in Nederland. Het gebied met de steden Mönchengladbach en Krefeld telt 2 miljoen inwoners. Er is al veel grensverkeer, maar toch hoopt hij op nog meer contacten met bijvoorbeeld buurman Limburg.

Omroep Reindonk spreekt Bertram Gaiser op de Duits-Nederlandse Handelsdag.

Duits-Nederlandse Handelsdag

Bekijk meer gesprekken op de Duits-Nederlandse Handelsdag in Mönchengladbach.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.