Podcast – Gerrit-Jan Reinders krijgt 5,5 miljoen euro om BoxatWork wereldmarktleider te maken

De opberg- en verhuisservice BoxatWork, van de Nederlander Gerrit-Jan Reinders, is een verborgen parel in de Berlijnse startup-scene. Derk Marseille sprak met Gerrit-Jan over hoe hij zijn bedrijf opbouwde en hoe hij de toekomst voor zich ziet.

Als voormalig registeraccountant begon hij twee jaar geleden zijn bedrijf. Zonder enige ondernemerservaring wist hij 1 miljoen euro van investeerders los te peuteren. Geleidelijk bouwde hij vanuit Berlijn zijn BoxatWork op. Met heel wat ‘gestuntel’ zoals hij zelf zegt. Inmiddels heeft Gerrit-Jan nu in totaal 7.1 miljoen euro investering binnen. Daarmee wordt zijn bedrijf nu internationaal uitgebouwd. In Europa, maar ook de Oostkust van Amerika. New York, Washington, Philadelphia, Baltimore en Dallas. Waar zit de echte grote markt voor BoxatWork? In zijn rug gesteund weet hij zich door een machtige Nederlandse vastgoedpartij. Welke dat is, houdt hij nog even geheim.

Luister hier naar de podcast.

 

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.