Derk Marseille bij BNR: Brexit wordt ook Angela Merkel aangerekend

PODCAST - Derk Marseille schuift deze week aan in Amsterdam in de BNR-studio bij presentator Roelof Hemmen. Hij vertelt dat Brexit is aangekomen in Duitsland, hoe het leeft op straat en wat het betekent voor de toekomst van Angela Merkel en hoe ze verder moet samenwerken met Europa en Nederland.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Derk Marseille is deze week in Amsterdam en vertelt bij BNR Nieuwsradio over hoe zelfs in het ‘linkse’ Berlijn het eurosceptische sentiment voet aan de grond krijgt.

Roelof Hemmen en Derk Marseille over Brexit en Angela Merkel

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.