Podcast – Nadine Späth adviseert Nederlandse retailers

PODCAST - De Berlijnse Nadine Späth studeerde in Nederland en werkt nu voor Germany Trade & Invest en geeft onder meer aan Nederlandse retailers advies wanneer ze een webwinkel in Duitsland willen openen.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Derk Marseille treft deze week Nadine Späth, Senior Manager consumer markets & e-commerce bij Germany Trade & Invest. Ze woonde vier jaar in Nederland en kent als geen ander de cultuurverschillen tussen Duitsland en Nederland.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.